Kiakadtak Bayer Zsolték, hogy milyen sok millióba kerülhetett megfigyelni Lőrinc hétmilliárdos luxusjachtját

Drága drón, napi ellátás, szállás; sok-sok millió forintba kerülhetett, hogy az Átlátszó kiderítette, hogy utazgatnak a NER-lovagok 7 milliárdos luxusjachttal és 17 milliárdos magánrepülőgéppel. Mennyire kell ahhoz függetlennek és középen állónak lenni, hogy valaki három hónapon keresztül megfigyelje a komplett Mészáros-családot? - hüledeztek a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Echo TV-n a fideszes sajtómunkások.

Mészáros Lőrinc sok ezer magyar emberhaz hasonlóan jár az Adriára nyaralni és felment egy hajóra, nem pedig gumicsónakra, ez szörnyű hír, és nemcsak repülőgép, hanem más hajók, buszok és kamionok is voltak a környéken - viccelődtek Bencsik Andrásék.

:D

Huth Gergely szerint bűncselekmény, hogy a legmenőbb magyar vállalkozót folyamatosan megfigyelték, az pedig semmilyen törvényben nincs megírva, hogy Orbán Viktor nem utazhat más vállalkozó magángépével mérkőzésre.

A tréfálkozásból nem akart kimaradni Bayer Zsolt sem, aki elismerte, hogy a minap együtt vacsorázott egy miniszterrel és egy másik befolyásos fideszes politikussal, és végül ő állta a cechet, úgyhogy bizonyára az is vesztegetés volt.

:DDDD

Akit érdekel az egész, nézze meg a videót: