Ezt a feltételt szabta az újraindulásért Tarlós István

Bár továbbra sem árult el részleteket Tarlós István arról a megállapodásról, amelyet november 17-én ír majd alá Orbán Viktor miniszterelnökkel, annyit mindenesetre elárult az ATV híradójának, hogy főpolgármesteri újraindulásának feltételei között szerepelt: a főváros visszakapja a szemétszállítás díjának önálló beszedési jogát.

Az ATV kérdésére azt mondta: komoly megállapodást készül aláírni Orbán Viktor miniszterelnök úrral november 17-én, részletet azonban nem árult el. Arra a kérdésre, hogy a megállapodás miről fog szólni, azt válaszolta a főpolgármester, hogy majd meglátjuk, mert mint mondta semmi sem titok.

A szemétszállítással kapcsolatban hozzátette: az épp Budapesten a legzökkenőmentesebb, fennakadás csak a szelektív hulladékgyűjtésben volt. Annyit azért elárult, hogy a szemétszállítással kapcsolatban vannak kikötései, mert feltételnek fogalmazta meg, hogy a város kapja vissza a szemétszállítás díjának az önálló beszedési jogát.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
sss
2020. február 26. | 16:40
„Sajnálom, ha valaki ezt képes volt úgy kiforgatni, hogy nem fogunk nemzetpolitikával foglalkozni" - interjú a Jobbik elnökével a kilépésekről.