A Jobbik Szeretetszolgálat alapítványa idén is a parlamentben lepte meg a rászoruló gyermekeket

Hagyománnyá vált.

"Ahogyan tavaly, úgy most azokat a családokat szerettük volna meghívni, akikkel az elmúlt években kapcsolatba kerültünk. Ám az a különleges helyzet állt elő, hogy az adományozóink olyan sok, óvodás korú gyermeknek hoztak ajándékokat, hogy egy kicsit át kellett szerveznünk az nap forgatókönyvét. Ezúttal két településről hívtunk meg - főként óvodáskorú gyermekeket, Törökszentmiklósról és Ózdról. Most körülbelül 86-an vagyunk itt a parlament épületében - mondta az Alfahir.hu-nak Kiss Gabriella, az alapítvány vezetője.

A gyermekeket és szülőket először végigvezetik az országgyűlés épületében, majd az uzsonna után közös énekléssel várjuk a Mikulást, aki ki is osztja az ajándékokat - folytatta Kiss Gabriella. "Emellett egy támogatónktól is érkezett egy felajánlás: a Demeter Chocolate Kft. immár harmadik alkalommal ajándékozza meg a rászorulókat szaloncukorral".

Mint kiderült, az Alapítvány idén télen is szervez tábort: ezúttal Mátraszentimrén, ahova rászoruló, de nagyon jól tanuló gyermekeket fognak hívni. 

(Fotó: Béli Balázs)