Az MTVA beszámolt a székházuk előtti tüntetésről, de nem volt benne köszönet

Elképesztő.

Itt írtunk róla, hogy vasárnap délután tüntetést tartott a köztévé székháza előtt Hadházy Ákos vezetésével egy néhány száz fős csoport. A politikus az esemény végén be is sétált az épületbe, kamerák előtt olvasta fel követeléseit, például felrótta a kiegyensúlyozottság hiányát, mert többek között az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért zajló aláírásgyűjtésről sem számoltak be.

Az MTVA végül úgy döntött, hogy kegyelmet gyakorol és a 19 órás híradóban anyagot közölnek a hvg.hu-ra hivatkozva a tüntetésről – írja a 444. Már a hivatkozás is vicces, mert elég lett volna kinézni az ablakon.

3 és fél percet kaptak Hadházyék, de az természetesen kimaradt, hogy 200-300 ezer ember már aláírta az íveket, ahogy az is, hogy a közmédia jelenlegi működése ellen tiltakoztak.

A tüntetéses rész lement nagyjából 20 másodperc alatt, de szerencsére még ott volt a maradék 3 perc, amiben el lehetett mondani, hogy:

  • Hadházyt az LMP két évre eltiltotta minden tisztségtől
  • „....több hírportál is megírta, hogy édesanyja 2015 végén három, összesen több mint 300 millió forint értékű földre szeretett volna licitálni, édesapja pedig megyei agrárkamarai elnökként segíthetett egy német-magyar szőlősgazdának több állami föld megszerzésében”
  • Hadházy a koraszülötteket a kiskutyákhoz hasonlította
  • Hadházy a kisbabákat és a tejeszacskókat állította párhuzamba
  • a repülőgép-vezetés a hobbija, azt sem hagyták ki, hogy ez az Origo szerint mennyibe kerül
  • egy hangfelvétel szerint Hadházy és Sallai Róbert Benedek konfliktusa tettlegességig fajult
  • "...több hírportál is megírta, hogy édesanyja 2015 végén három, összesen több mint 300 millió forint értékű földre szeretett volna licitálni, édesapja pedig megyei agrárkamarai elnökként segíthetett egy német-magyar szőlősgazdának több állami föld megszerzésében. Az LMP társelnöke akkor azt mondta, szerinte családtagjai nem vettek részt a földmutyiban”

Azt hiszem kijelenthetjük, új beszólás született: számoljon be rólad a köztévé!

(Kép: M1 Híradó)