Nagyot hazudott az Origo a Jobbik elnökéről

A Fővárosi Törvényszék első fokon helyreigazításra, és perköltség megfizetésére kötelezte az Origót, mert átvették az exjobbikos Volner János egyik Facebook-bejegyzését.

A Jobbik Sajtóosztálya közleményben emlékeztetett rá: „nemrég a Jobbikot elhagyó, jelenleg fideszes színekben politizáló Volner János írta le a közösségi médiában, hogy Sneider Tamásnak, a Jobbik elnökének szeretője van”. Hozzátették: ezt a hazugságot azonnal átvette a szolgalelkű Origo, akiknek ma bíróságon kellett volna bizonyítaniuk az állításukat.

„A hazug pártlap természetesen semmivel nem tudta alátámasztani az állítását, ezért a Fővárosi Törvényszék első fokon helyreigazításra, és perköltség megfizetésére kötelezte őket. A hazugságok miatt mind Volner János, mind a fideszes lakájmédia további perekre számíthat”

- olvasható a Jobbik Sajtóosztályának hétfői közleményében.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Stummer János, a párt országos kampányfőnöke értékeli a helyhatósági voksolás eredményét.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.