Csak kormánypárti gyerekeket szeretne a kormány?

Miért nem hirdetnek az ellenzéki médiában?

"Szerettem volna megtudni, miért nem kíván a kormány a gyermekvállalás kapcsán minden szülőnek vagy leendő szülőnek üzenni, miért csak a kormánypártiakat kívánják megszólítani?" – kezdi Facebook-bejegyzését Sneider Tamás, a Jobbik elnöke, aki decemberben adott be a családok védelméről szóló nemzeti konzultációra vonatkozó közérdekű adatigénylést a Miniszterelnöki Kabinetirodához.

Ebben arra lett volna kíváncsi, hogy miért nem találkozhatnak a kormánykritikus hírportálok és nyomtatott lapok olvasói az erről szóló kormányzati hirdetésekkel, valamint, hogy ezek hiánya azt jelenti-e, hogy a kormánykritikusoknak már nem kíván üzenni Magyarország Kormánya.

„Megteheti-e Magyarország Kormánya, hogy még nemzeti sorskérdésünk kapcsán is stigmáz, fideszes és nem fideszes szülőkre bontva a haza polgárait, akik gyermekének születése ennek szellemében lehet édes vagy mostoha?” – teszi fel a kérdést a politikus, aki válaszokat nem kapott, még azon kérdéseire sem, hogy mely sajtótermékekben és nagyságrendileg mekkora összegből népszerűsíti a kormány a „Nemzeti Konzultáció 2018”-at. A Figyelő című lapban megjelent kormányzati hirtdetések tételes összegére is kíváncsi lett volna a jobbikos honatya, hiszen köztudott, hogy a fideszes médiabirodalmat a kormányzati pénzek tartják felszínen.

„Az azonban egészen biztos, hogy a hozzáállásuk nem kereszténydemokráciára, hanem a nemzetiszocialista Lebensbornra hajaz”

– zárja gondolatait a képviselő.