Szinte hihetetlen, Orbán áll a kérdések elé

Orbán Viktor fogja tartani az idei első Kormányinfót – írja a 24.hu Havasi Bertalanra, a kormányfő sajtófőnökére hivatkozva. Az esemény január 10-én, csütörtökön fél tizenegytől lesz a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében.

Korábban lapunk is szeretett volna részt venni a kancelláriaminiszter által tartott sajtóeseményen, regisztrációs kérelmünket azonban bármiféle indoklás nélkül elutasították.

Az Alfahír nem mehet be a Kormányinfóra

Az MTI Agendájában napok óta elérhető, hogy szerdán 12.30 órakor Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő Kormányinfót tart. A regisztrációt szerdán 11 óráig kérték a kormanyszovivo [at] mk.gov.hu e-mail címre, ennek megfelelően reggel 5 óra 31 perckor el is küldtük az e-mailt. Azt is jeleztük, hogy két témában szeretnénk érdeklődni:

Mindenesetre most ismét megpróbálunk élni a polgári demokráciában természetesnek vett sajtónyilvánosság erejével, és szándékunkban áll részt venni ezen a sajtónyilvános eseményen.

A miniszterelnök még a nyáron ígérte meg, hogy egy 2018 végi sajtótájékoztatón fog válaszolni az újságírók kérdéseire. Ez nem történt meg, és amikor az RTL rákérdezett, Havasi ezt válaszolta: „a miniszterelnök természetesen tartja a szavát”. Tíz nap híján sikerült is.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Tari Tamás

Friss

1
sss
2019. Augusztus 17. | 21:37
1
A mesében akár fejleszteni is tudnak majd belőle...