A Jobbik országos kampányt indít: „A magyar nemzet hangját kívánjuk felerősíteni”

A Jobbik országos aláírásgyűjtő és véleménynyilvánító kampányt indít a rabszolgatörvény eltörlése érdekében – jelentette be Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke a budapesti Nyugati téri aluljáróban tartott sajtótájékoztatóján vasárnap.

Z. Kárpát Dániel emlékeztetett rá, hogy a Jobbik fennállása a tét, azok után, hogy „az ÁSZ és a Fidesz boszorkánykonyháiban olyan döntések születtek, amelyek deklarált módon megpróbálják ellehetetleníteni Magyarország legerősebb demokratikus pártját, ellenzéki erejét”, ugyanakkor az utolsó pillanatig küzdeni fognak. Mint mondta, azt nem lehet kizárni, hogy a Fidesz-KDNP és társainak döntéséből kifolyólag megszüntessék, felszámolják a Jobbikot, „majd a helyét is sóval hintsék be”.

Bár nincs pénzük az európai parlamenti választás kampányára, van, amit nulla forintból is meg tudnak tenni, ezért indítják el most országos aláírásgyűjtésüket. Ezzel azt az ígéretüket teljesítik, hogy parlamenti pártként minden demokratikus eszközzel élni fognak a rabszolgatörvény ellen.

Minden egyes választókerületben, minden egyes településen történő kitöltésével el fogják érni azt, hogy egy erős, nagyon markáns véleménynyilvánítással cselekvésre késztessék a kormányzatot, amely lepaktált a multi cégekkel és a bankokkal. „A magyar nemzet hangját kívánjuk felerősíteni” – szögezte le Z. Kárpát Dániel. Hozzátette: a rabszolgatörvénnyel a Fidesz-szavazók jelentős része sem ért egyet.

Arról is beszélt, hogy a Fidesz aláírásgyűjtésekkel és népszavazással tudta megroppantani a balliberális kormányt. „Hasonló út áll most előttünk” – mondta a Jobbik alelnöke.

Z. Kárpát Dániel biztos a kezdeményezésük sikerében, mert szerinte

„az igazságkeresést és a magyar társadalom igazságba vetett hitét nem lehet betiltani, mint pártokat”.

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".