Az utódja legyőzte a legendát

A UFC 234-es számú, ausztrál gálájának főmeccse a Robert Whittaker-Kelvin Gastelum összecsapás lett volna, de Whittaker sérv miatt az utolsó pillanatban kiesett, a probléma annyira súlyos volt, hogy állítólag azonnal meg is kellett műteni. Így vált az este főmérkőzésévé az Israel Adesanya-Anderson Silva meccs, ez a párosítás már önmagában is megérte volna az első helyet a főkártyán, bár öt menetet még így sem kaphattunk belőle, maradtak háromnál a felek.

Igazi epic fight-ra készülhettünk, Anderson Silva már 43 éves, egy élő legenda, a valaha volt egyik legjobb, ellenfele rajongója, akinek bevallottan is Silva a példaképe, a középsúly jelenleg legígéretesebbnek tartott tehetsége, Israel Adesanya.

Adesanya kezdte pörgősebben a bunyót, néhány találatot be is vitt, míg Silva várakozó álláspontra helyezkedett, az első menet tulajdonképpen így le is pörgött, pontozásban elvitte Adesanya.

A másodikban Silva szinte védekezés nélkül menetelt előre, ami annyira meglephette Adesanyát, hogy utóbbi nem bombázta szét a legendát, sőt, nekünk úgy tűnt, hogy Silva akár szűken be is húzhatta a menetet.

A harmadikban Adesanya egy rúgással seggre ültette Silvát, a brazil repülő térdessel próbálkozott, sikertelenül. 

Végül egy pontozó a második menetet Silvának adta, a másik kettő még azt sem, így Adesanya a középsúly (185 font) egyik új csillaga.

A végén pedig újra nagyon szerették egymást:

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Nagy Béla Ádám

Friss

A #moszkvater alapító-főszerkesztője szerint Zelenszkij a posztszovjet térség azon generációjához tartozik, amelyik politikai értelemben semmihez sem ért.