Üzenet a magyar dolgozóknak: fekete ruhások jelentek meg a Hankook üzemében

A jobbikos Pintér Tamás Facebook-bejegyzése szerint a Hankook vezetése nemcsak a plusz juttatások megvonásával, de pszichikai nyomásgyakorlással is igyekszik megfélemlíteni a sztrájkolókat.

"A képen látható fekete ruhás férfiakat ma állították 'csatasorba', vélhetően egy biztonsági cég alkalmazottai, akik felügyelik a rendet. Ideje lenne már a kormány és a Hankook vezetésének fejében is rendet tenni... ez a mi országunk, ők a mi honfitársaink. Ne adjátok fel, küzdjetek egy nép nevében, mellettetek vagyunk!"

A krónikához tartozik, hogy a helyi és az országos fideszes média arról ír, hogy Pintér Tamást támogatja Orán Viktor stratégiai partnere, a Hankook. Vicces.

Nyíltan zsarolja a Hankook a sztrájkoló magyar dolgozókat

Eszerint Orbán Viktor stratégiai partnere elveszi a sztrájkoló dolgozójától a munkabért/besorolási pótlékot/műszak pótlékot, az étkezési támogatást, az 1. negyedévi jelenléti ösztönzőt, egyéb díjakat, jutalmakat, valamint az éves egyéni bónuszt. De aki nem csatlakozik a sztrájkhoz, a lojalitásért cserébe a munkabér felett extra pótlékban részesül. "Csakhogy ehhez senkinek nincs joga, a munkavállalók megdolgoztak ezekért.