Házában tartott sajtóbejáráson cáfolta a fideszes propaganda állításait a szocialista politikus

Házában tartott sajtóbejáráson cáfolta a fideszes propaganda állításait a szocialista politikus

A Cribs vendége Ujhelyi István. Rogán Antal vajon vállalná?

Körbevezette szegedi házában az újságírókat Ujhelyi István, hogy megmutassa, ismét hazudik a fideszes médiagépezet. A szocialista politikus azután szervezte meg a rendhagyó eseményt, hogy azt írták: a volt Szeviép-vezér szerint a cég fizette Ujhelyi házának felújítását, amiért a politikus segítette őket pályázatokon.

A kormányközeli sajtó szerint borospince, kerti tó, jakuzzi és úszómedence is található a házban, amelyen 40 millió forint értékben dolgozott az első fokon hat évre ítélt Baranyi Sándor cége.

A bejáráson sorra vette Ujhelyi a fideszes média valótlan, túlzó állításait. Az ugyan kiderült, hogy van jakuzzi és kerti tó, de a szocialista politikus szerint előbbi nem működik, utóbbi pedig inkább egy ülepítőre hasonlít, amit még a helyi rózsatermelők alakítottak ki.

"18 éves korom óta dolgozom az önök szeme előtt, 18 éves korom óta soha (...) nem kellett, hogy elbújjak, mert én itt éltem, azok között az emberek között, akik megválasztottak." 

Ujhelyi szerint neki nem kellett kastélyokba elbújni és nem őt nevezik a háta mögött Mr. 20%-nak, éppen ezért gyalázatosnak tartja, hogy most megpróbálják lejáratni. A bejárás végén azt üzente a fideszes politikusoknak/médiának:

"Ha még egyszer a családom közelébe jönnek, akkor három generációra megtanulja az Ujhelyi-család, hogy kik hazudtak róla és mit tettek vele."