Bayer Zsolt 5 milliót gombolna le a 24.hu-ról, mert megírták, a Várban bérel lakást 32 ezer forintért

Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

Érdekes helyreigazítási kérelmet küldött a 24.hu-nak jogi képviselője útján Bayer Zsolt, ugyanis ebben elismerték, hogy a kormánypárti publicista valóban annyiért és valóban ott lakik, ami a cikkekben is szerepel. A gond szerintük az, hogy

"azt a valós tényt, hogy Bayer Zsolt a Budai Várban egy 48 négyzetméteres önkormányzati lakást bérel 32 ezer forintért, abban a hamis színben tüntettük fel, mintha ez összefüggésben állna Bayer Zsolt politikai hovatartozásával, és a bérleti díjat politikai kapcsolatainak köszönhetően állapították volna meg".

Bayer Zsolt 32 ezer forintért bérel lakást a Várban | Alfahír

Noha korábban is az I. kerület lakója volt, nemrég egy másik önkormányzati lakást szerzett a budai Várnegyed szívében Bayer Zsolt kormánypárti publicista - írja a 24.hu. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa Orbán Viktor miniszterelnök új rezidenciájától, a felújított karmelita kolostortól pár száz méterre fekvő Úri utcába költözött be, a kikért adatok szerint a kormányközeli megmondóember lakáscserével jutott a 49 négyzetméteres ingatlanhoz.

A publicista jogi képviselője emellett felszólította szerkesztőséget és a cikk szerzőjét, hogy fizessen ötmillió forint sérelemdíjat Bayer Zsoltnak személyiségi jogai megsértése miatt.

"Lapunk természetesen nem igazít helyre, és a felszólításnak sem tesz eleget"

- szögezi le a 24.hu.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
1
sss
2019. október 14. | 16:24
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
A volt miniszter értékelt: nem túl meglepő módon, nincs megelégedve az eredménnyel.
Bárhogy is próbálja kommunikálni az eredményeket a Fidesz, sikerült a NER-en sebet ejteni: a Fidesz korántsem folytathat tovább következmények nélküli, akadálymentesített politizálást. Vélemény.
A tegnapi önkormányzati választás átrajzolta a politikai erőviszonyokat, stratégiai irányt mutatott az ellenzéknek a kormányváltás célja felé, megtörte a Fidesz 2006 óta tartó győzelemsorozatát az országos választásokon, és rámutatott az Orbán-rendszer gyenge pontjára. Az ellenzék terepet, felelősséget, eszközöket kapott az építkezésre és a kormányváltó alternatíva kimunkálására.