Nem segített az összevonás a Hír TV-n

hirtv

Hiába az összevonás: gyászos nézettséget produkál a kormányzati hírcsatorna.

Április 1-jével olvadt be az Echo TV a Hír TV-be, s bár a korábbi gyászos eredményeket felül tudták múlni, ám messze nem sikerült az ATV közelébe férkőznie a a csatornának, mi több, a Simicska-idők eredményeit sem tudták megugrani - írja a 24.hu.

A portál megvizsgálta a napi, legkorábban (az este öt és hat között kezdődő műsorokat vizsgáltuk) leadott híradók nézettségét az ATV-nél, az M1-nél és a Hír TV-nél a teljes lakosság körében februártól egészen április végéig, illetve az Echo TV-nél – értelemszerűen – március 31-ig. Az adatokból kiderült: a Hír TV áprilisban még mindig az egy-két százalékért küzdött (a legmagasabb 2,01 százalékos közönségarány volt), addig az ATV ötórás Híradója volt, hogy majdnem elérte a nyolc százalékot (7,98), a legrosszabb pedig 3,62 százalékos közönségarányt ütött meg. Ez már olyan mutató, amit nem csak nagyítóval lehet keresgélni, és többször lépték át a kétszázezres nézőszámot a fél hatos hírekkel. A Hír TV-nek áprilisban is álom maradt a százezres határ. Sőt a legtöbbször pár tízezer ember követte az ötórás műsort.

A háttérműsoroknál (Magyarország élőben minden hétköznaponként este fél nyolctól, Egyenes beszéd hétköznaponként negyed nyolctól) sem várhatott csodát a Hír TV: elindultak felfelé, tepernek esténként az 1 százalékos közönségarányért, de nem szorongattak meg senkit április elsejétől a fél órásra rövidített adással. 

Továbbra is Bayer Zsolt a húzóerő: a Bayer show-t már jóval többen követik hetente: áprilisban előfordult, hogy több mint százezren nézték.

sss
2019. Augusztus 19. | 17:02
Merkel és Orbán
sss
2019. Augusztus 19. | 17:02
Merkel és Orbán
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Kvárik Anita

Friss

Van ugyanis mit megtéríteniük az országnak. Vélemény.
Olyan súlyos az utasok helyzete, hogy azonnal ki kellene kötniük.
Már a NATO is foglalkozik az embargókat kijátszó szervezett bűnözői körökkel.
Galbács Mihály kitálalt a gyulai városvezetés mutyijairól.