Óriási bundabotrány rázta meg a spanyol futballt

.
Raúl Bravo hat éven át futballozott a Real Madrid együttesében.

Spanyol lapértesülések szerint több a spanyol élvonalban és másodosztályban szereplő egykori és jelenlegi labdarúgót, klubvezetőt, klubalkalmazottat vettek őrizetbe a spanyol rendőrök bundázás miatt. A letartóztatottak között van Raúl Bravo is, aki korábban 6 éven át játszott a Real Madrid együttesében. A spanyol rendőrség megerősítette a nyomozás tényét. 

A hírek szerint a rendőrség már régóta készült a rajtaütő akció végrehajtására, de mostanra sikerült annyi bizonyítékot begyűjteniük, hogy végre is hajthassák. Bravo mellett letartóztatták a Real Valladolid játékosát, Borja Fenrandezt, a Getafe labdarúgóját Samuel Saizt és előállították a Deportivo de La Coruna focistáját, Inigo Lopez Montanát, valamint Carlos Arandát is. 

A Marca című lap szerint Raúl Bravo lehet a központi figura az egész ügy mögött, ám pontos szerepe egyelőre nem ismert. Ugyanakkor Borja Fernández legalábbis meglepődött, amikor rendőrök jelentek meg otthonában, és letartóztatták. A 38 éves korábbi védekező középpályás ugyanis a Valladolid elnökével, a brazil Ronaldóval találkozott volna, hogy megvitassák, milyen szerepe lesz a jövőben a klubnál. 

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Nagy Béla Ádám

Friss