Lázár János váltja Kásler Miklóst?

Lázár János
Fotó: Lázár János Facebook-oldala

A HVG több forrásból is úgy értesült, hogy a volt kancelláriaminiszter lehet Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter utóda.

A lap emlékeztet rá, hogy Lázár János egy évvel ezelőtt vonult vissza hátországába, a hódmezővásárhelyi választókörzetbe. A fideszes politikus nem akarta kitenni magát annak, hogy újabb miniszteri megbízatást vállalva, Orbán Viktor miniszterelnök bármikor eldobható beosztottja legyen. A HVG szerint eddig úgy tűnhetett: Lázár János csak az alkalmas időpontot várja, hogy visszatérjen a nagypolitika színpadára.

Miközben semmi sem utal arra, hogy ez a pillanat már elérkezett volna, az, hogy alternatíva lehet számára egy miniszteri poszt elfogadása, ismerői szerint leginkább azzal magyarázható, hogy a hátországban közel sem úgy alakultak a dolgok, ahogyan remélte – írja a lap, majd hozzáteszi: Lázár pofonok sorozatába rohant bele ott, ahol azt a legkevésbé várta, és a megyéjében már azért is folyamatosan küzdenie kell, hogy a számára fontos emberek kerüljenek a meghatározó pozíciókba.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.