Rig Lajos szerint nem támogatható a jövő évi költségvetés

A Jobbik országgyűlési képviselője, Rig Lajos szerint nem támogatható a jövő évi költségvetés mivel a kormány figyelmen kívül hagyott módosító javaslatot is, amely a kiszolgáltatott helyzetben lévő embereken segíthetett volna.

Az ellenzéki párt képviselője saját közösségi oldalán úgy írt:

Nem adják meg az egészségügynek azt a minimum 600 milliárdos plusz forrást, mely eleve csak a rendszer lélegeztetéséhez elég. E nélkül újra és újra adósságot termelnek az intézmények, egyre súlyosbodik az eszköz és szakemberhiány és nő a kórházi fertőzések száma okozta halálozás. 

A képviselő ezen felül kiemelte, hogy nem emelik az otthonápolási díjat, a családi pótlékot és semmibe veszik az egy gyermekes és egyedülálló szülőket, illetve a jövő költségvetésben is súlyos milliárdokat szánnak látszatberuházásokra és méregdrága stadion építésekre.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."