Öt embert vettek őrizetbe a ráckevei lövöldözés miatt

Öt embert vettek őrizetbe a ráckevei lövöldözés miatt

Családi balhé volt.

Öt embert állított elő a rendőrség a csütörtök esti ráckevei lövöldözés miatt, egyikük letartóztatását kezdeményezték - írják a police.hu-n. 

Csütörtök este kapták a bejelentést, hogy két család vascsövekkel, kardokkal, szablyákkal, vasvillával esett egymásnak Ráckevén. A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést is hallottak.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/HL0UNlyw-hE.jpg?itok=GtLr6fMZ","video_url":"https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=HL0UNlyw-hE","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

A kiérkező rendőrök 5 embert elfogtak, egyiküket, egy 53 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés miatt vettek őrizetbe, a többiek ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt is nyomozás indult.

Az Index közben azt írja, hogy egy hetek óta tartó vita után szabadultak el az indulatok. Két banda csapott össze internetes üzengetések után, mert az egyik csoport tagja olyan drogtól lett rosszul, amit a másik csapattól kapott.