Most Tiszafüreden borította a helyi MSZP-s az ellenzéki megállapodást

választás

Az atv.hu számolt be arról, hogy hiába a tiszafüredi ellenzéki megállapodás, illetve a felsorakozás Spisák György polgármesterjelölt mögé, három szocialista politikus - igaz, tagságukat állítólag felfüggesztve - mégis úgy gondolta, hogy megosztja az ellenzéki szavazótábort, és egy újabb polgármesterjelöltet állítanak Tóth Imre személyében (Együtt, Egymásért, Jövőnkért Közhasznú Egyesület).

Jellemző, de még az atv.hu sem tudott magas rangú szocialista politikussal beszélni az ügyben, Tiszafüredi Összefogás szerveződés kampányfelelőse, Füstös Gábor ugyanakkor megerősítette, a helyi MSZP maradt a megállapodás mellett, és a kiugró Pecze Lászlóné helyett egy másik tagot jelöltek az összefogásra. 

Simonka egyelőre fellélegezhet: elstartolt az ellenzéki szövetség Orosházán, de az MSZP még mindig nem támogatja őket

Szabó Ervin, a Közösen Orosháza Városáért!, a Jobbik, a DK, a Momentum, valamint a Mindenki Magyarországért Mozgalom által jelölt és támogatott polgármesterjelölt bejelentette, a valódi ellenzéki összefogás mind a 10 jelöltje leadta a kellő számú ajánlást, így elkezdődhet a kampány érdemi része, október 14-én pedig a változás Orosháza életében.

Emlékezetes, a bűnszervezetben elkövetett csalással megvádolt fideszes Simonka György választókörzetének központjában, Orosházán is bekavart az ellenzéki megállapodásba a helyi MSZP, és nemcsak egyéni jelölteket, hanem polgármesterjelöltet is indít az ellenzéki összefogással szemben. Beszédes, de a szocialisták Országos Elnöksége továbbra sem tudott magyarázattal szolgálni a külön indulással kapcsolatban, és arra az egyszerű kérdésre sincs válasza, valóban támogatják-e a helyi politikusaik partizánakcióit.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
sss
2019. december 11. | 16:51
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
1
sss
2019. december 11. | 11:43
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

Egy olasz, mások által művésznek mondott furfangos furkó a művészet jegyében egy banánt ragasztott egy falra, amit egy másik, mások által művésznek mondott úr leszedett és megevett, magától értődő módon: a művészet jegyében.

Természetesen egyik sem számít művészetnek, műalkotásnak, csak egy banánnak és evésnek.

Amivel ugyanakkor jó kis üzletet lehet csinálni: a művészetnek hívott banánnal a kitaláló eddig csaknem 400 ezer dollárt keresett, vagyis vannak olyan idióták a világban, akik értik a "globális kereskedelem szimbólumának" szánt banánt.

Aki kíváncsi az érdemtelen emberek nevére és érdemtelen tettükre, ide kattintson.