Betegkísérő rugdosta a földön fekvő beteget a miskolci kórház udvarán

Miskolc

Az Index azt írja, hogy a hozzájuk került felvételen az látható, amint szeptember 19-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház udvarán egy betegkísérő többször is a földön fekvő, kerekesszékes férfiba rúg, de előtte körülnéz, hogy látja-e őket valaki.

Végül sikerült felállítani a kerekesszékben ülő beteget, aki be van kötve. A lap információi szerint a videó akkor készült, amikor a férfit egy vizsgálat után a sürgősségiről a detoxikálóba vitték.

A kórház belső vizsgálat után a munkavállalót elbocsátotta és megtették a szükséges jogi lépéseket.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.