PC-re is kijön a Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

November 5-től már számítógépen is játszható lesz az egyik legnépszerűbb kaland-akciójáték, a Red Dead Redemption 2. Ezt a fejlesztő, a Rockstar tette közzé Twitter-oldalán.

A rendkívül realisztikus grafikájú játék konzolra (Playstation, Xbox) már több mint egy éve elérhető, ám aki számítógépre esküszik, az is hamarosan bevetheti magát a vadnyugaton játszódó kalandokba.

A HVG korábban azt írta a játékról, a Red Dead Redemption 2 sikerrel értelmezi újra a nyílt világú kalandok fogalmát, miközben a filmipar olyan remekműveiből merít, mint az Oscar-díjas Quentin Tarantino rendezte Aljas nyolcas. Ilyen jellemzők mellett szerintük még a Grand Theft Auto 5 (a Rockstar Games másik közismert és népszerű játéka) is feledhetőnek tűnik.

A lap most arról tájékoztat, a program fejlettebb grafikával rendelkezik majd, de a játékosok új küldetésekre, és fegyverekre is számíthatnak. Ezen kívül a PC-s verzió is megkapja a konzolokon már jó ideje működő többszereplős funkciót. Hogy milyen hardver lesz szükséges a Red Dead Redemption 2 futtatásához, az a napokban lesz nyilvános.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.