Hulk a magyar ellenzéknek drukkol

Hulk a magyar ellenzéknek drukkol

És ő most tényleg, nem úgy, mint Johansson Tarlósnak.

Úgy fest, Scarlet Johansson szerencsétlen esete Tarlóssal egészen Hollywoodig vitte a magyar önkormányzati választások hírét.

Most ugyanis az Index kiszúrta, hogy a nagyközönség számára leginkább a Marvel-filmekből Hulkként ismert Mark Ruffalo foglalkozott a magyar és úgy en bloc a nyugati civilizációban uralkodó demokrácia helyzetével egy Facebook-poszban.

A színész azt írta:

„a világ legnagyobb hősei azok a hétköznapi emberek, akik a demokráciáért küzdenek ott, ahol az veszélyben van. A demokrácia ellenségei Washingtontól Budapestig megpróbálják megfélemlíteni és egymás ellen hangolni az embereket, igyekeznek félelmet ébreszteni a más nyelvet beszélő, más vallást követő vagy a máshonnan érkező emberek iránt. Mindezt azért teszik, hogy a nép hozzájáruljon korlátlan hatalmukhoz, a sajtószabadság, a bírói függetlenség korlátozásához és a közpénzek ellopásához. Ezt a forgatókönyvet használja az Egyesült Államokban Donald Trump és Magyarországon Orbán Viktor is. A demokrácia elkötelezett híveként inspirálónak találom, ahogy a magyar ellenzék bátran összefogott a közös kampányban a demokrácia védelmében.”

Ki gondolta volna még néhány hónapja, hogy az utak, bérlakások és kórházak állapota helyett szexvideókról, kokainozó polgármesterekről és képviselőkről szól majd az önkormányzati kampány, ami nem csak az osztrákokig, de még Hollywoodig is elér.