Letarolta a Borkai-videó a legnagyobb pornóoldalt

Pornhub, Borkai Zsolt
Facebook

Legalábbis a magyar netezők között egyértelműen dominál a győri fideszes polgármester botrányos videója, amit egy kilétét titokban tartó egykori bizalmasa hozott nyilvánosságra. Az illető szerint Borkai Zsolt kábítószeres bulikon prostituáltakkal ünnepelte korrupciós ügyeit, de ezeket a szexvideón kívül egyelőre nem bizonyította, igaz, további anyagokat ígér a nyilvánosság számára.

Az egyik legnagyobbnak számító internetes pornóoldalon, a Pornhubon viszont egyértelműen tarol a fideszes sztori, ugyanis jelenleg a leggyakoribb keresések a következők: Fidesz, Konkretumok1 (ez a Borkai-videó neve), Borkai Zsolt, Borkai, valamint Wittinghoff Tamás (budaörsi polgármester szexvideója).

Borkai Zsolt videója jelen pillanatban meghaladta a 360 ezer megtekintést.

Pornhub, Borkai Zsolt

Borkai Zsolt már elismerte, hogy valóban megtörténtek a felvételen látható események, de sem a Fidesz, sem a kereszténydemokraták nem ítélték el a történteket. A lányok közül az egyik viszont több milliós uniós támogatást kapott, később a blog szerzője szerint ez is része volt a kifizetésnek.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.