Molnár Zsolt lett az MSZP új pártigazgatója

Molnár Zsolt

A szocialista párt budapesti elnöki tisztsége mellett más fontos pozíciót is kapott Molnár Zsolt - írja a Magyar Nemzet.

A kormányzati lap információi szerint egyhangúlag döntöttek Molnár Zsoltról. A Magyar Nemzet szerint a szocialisták fővárosi elnöki tisztét is betöltő Molnártól a vezetés azt várja, hogy az apparátus mellett elsősorban a pártszervezetek munkáját, hatékonyságát javítsa.

Mint ismert, szerdán visszaadta parlamenti mandátumát Tóbiás József, utódjáról a párt szombati választmányi ülésén döntenek. Tóbiásról nyáron derült ki, hogy Tenerifére költözött, a Kossuth téren legfeljebb két-három hetente teszi tiszteletét, ám 1,38 milliós tiszteletdíját továbbra is felveszi.

Tóbiás döntött, nem lesz képviselő Teneriféről

„Képviselőtársam ma arról tájékoztatott, hogy gyermeke teljes gyógyulásának érdekében további időt kell külföldön tölteniük, és mivel számára kisfia egészsége mindennél fontosabb, így november elsejével lemond a képviselői mandátumáról" - közölte Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán.

Tóth Bertalan akkor választás elé állította Tóbiást: őszig döntsön saját sorsáról.

Tóbiás egyébként fia légúti problémái miatt magyarázta a költözésté

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
sss
2019. december 15. | 10:51
Sebastian Kurz január elejére szeretne a Zöldekkel folytatott koalíciós tárgyalások végére érni.
1
Sebastian Kurz január elejére szeretne a Zöldekkel folytatott koalíciós tárgyalások végére érni.
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.