Egy jászberényi fideszes szerint a külföldön élő magyarok csak buliznak és füves sütin élnek

Jászberény
Fotó: Jászsági Térségi TV

Illetve, ha nem tudná: itthon fenékig tejföl minden. 

"A külföldön dolgozó fiatalok nagy része csak bulinak tekinti az egészet, füves sütin élnek" – írta egy fideszes képviselő (aki mint látható, ingatlanközvetítő is egyben) a Facebookon.

Fotó: Hírklikk

A Hírklikk cikkéből kiderült, hogy Szatmári Anikó jászberényi fideszes önkormányzati képviselő nincs túl jó véleménnyel a pár százezer kivándorolt magyarról (ezt nyomatékosította az idézőjel használatával is), ráadásul annak a véleményének is hangot adott, hogy értelmetlenül is tántorogtak ki az országból, hiszen

„Magyarországon a külföldi viszonyokhoz képest fenékig tejföl van, csak ezt önök fiatalok nem látják.”

Ezek a fránya fiatalok, semmi sem elég jó nekik, ezért is vándoroltak ki a hanyatló nyugat kies, éhínség és nyomor sújtotta pusztáira.

Mint ismert, az önkormányzati választáson igen szoros küzdelemben győzött az ellenzéki közös jelölt, Budai Lóránt. A Fidesz megóvta a végeredményt, amit a bíróság el is fogadott, így november 9-én meg kell ismételni a polgármester választást.  Az indoklás ugyanakkor a rendszerváltás utáni magyar közélet talán egyik legabszurdabb mozzanata lehet, a Fidesz ugyanis lényegében a saját csalását ismerte el, ezért kell megismételni a választást:

Saját magát panaszolta be a Fidesz, csak, hogy meg kelljen ismételni a jászberényi választást

Ahogyan arról ma hírt adtunk, a jászberényi Fidesz saját képviselőjére tett terhelő vallomással tette semmissé a polgármester-választás eredményét. A jász városban október 13-án az ellenzéki összefogás jelöltje, Budai Lóránt győzött. Az eredményt a kormánypárt megtámadta. A beadványban Budai szerint "a Fidesz saját maga elé tett tükröt, hiszen azok a módszerek vannak benne felsorolva, amelyeket éppen ők alkalmaztak."

Erre mondják ugye pestiesen, hogy ügyes.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
sss
2019. november 18. | 20:15
Egy film, amelynek a története fikció, de az általa vázolt jelenség nagyon is valóságos. Nekünk magyaroknak kiváltképp.
1
Egy film, amelynek a története fikció, de az általa vázolt jelenség nagyon is valóságos. Nekünk magyaroknak kiváltképp.