"És akkor szakadt a blúz, leszakadtak a gombok" - megszólalt a hentes, akit felesége feldarabolásával vádolnak

"És akkor szakadt a blúz, leszakadtak a gombok" - megszólalt a hentes, akit felesége feldarabolásával vádolnak

Az RTL Klub Házon Kívül című műsorában szólalt meg N. János, akit a darnózseli hentesként emlegetnek. A férfit október végén hét év börtönbüntetésre ítélték halált okozó testi sértés miatt, gyilkosság vádja alól bizonyítottság hiányában kétszer is felmentették, harmadszorra született ez az ítélet, de még nem jogerős. 29 hónapot töltött előzetesben, azóta szabadlábon van.

K. Juditot 2014 májusában ölték meg, válófélben voltak hentes végzettségű férjével. A hírek arról szóltak, hogy N. János feldarabolta, majd felesége maradványait egy zsákból a közeli réten szétszórta. Az RTL Klubnak azt mondta, nem tüntette el a feleségét és maradványait sem.

A házaspárnak két gyereke született, az egyik kollégiumban, a másik az apjával él. N. János szerint a gyerekek nem hiszik el, hogy ő ölte meg, de talán még azt sem fogták fel, hogy meghalt.

A házban egyébként nem tartanak képet a nőről, szerinte a házasságuk azért romlott meg, mert felesége beleszeretett valaki másba. Őt már korábban is elítélték a nő bántalmazásáért, akkor két év próbára bocsájtották.

Maga a bántalmazás abban merült ki, hogy megfogtam a feleségem két vállát, és most nem magyarázkodni akarok, de ha ennyi volt, akkor ennyi volt. Megfogtam a feleségem két vállát amikor cirkuszolt, és megráztam, hogy mikor tér már észhez. És akkor szakadt a blúz, leszakadtak a gombok.

- mondta a férfi.

A bíróság bizonyítottnak találta, N. János hazudott arról, hogy hol volt felesége eltűnése idején, de ő most is azt állítja, hogy a nővérénél tartózkodott.

Azt elismeri, hogy a ház alagsorában kialakított füstölőben dolgozott a nő eltűnése napján is, de egy állatot dolgozott fel. A vád szerint itt semmisítette meg felesége holttestét, N. János szerint ott nem lehet égetni, mert ha felgyullad, akkor már baj van, csak füstölésre alkalmas.

Azóta semmit nem csináltam, még saját részre sem csináltam semmit. Nyilván hogyha én most készítenék húsipari termékeket, nem lenne az az ember, aki csak kóstolásképpen is elfogadná tőlem ezek után. Olyan szinten le lettem járatva, olyan szinten le lett járatva maga a szakma, illetve le lettem járatva én, hogy nem lenne ember, aki elfogyasztaná azt a terméket, amit én előállítok. Azt nem kell mondanom, hogy miért.