Orbán Viktor Auschwitzba látogat

Január 27-én, a holokauszt nemzetközi emléknapján Orbán Viktor Auschwitzba látogat, ez lesz a haláltábor felszabadításának 75. évfordulója is. A magyar kormányfőn kívül jelen lesz Reuven Rivlin izraeli, Frank-Walter Steinmeier német államelnök, Andrzej Duda lengyel, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, valamint a belga király és királynő.

Aznap Áder János a nemzetközi Holokauszt Világfórumon lesz Jeruzsálemben, csakúgy, mint Emmanuel Macron, Vlagyimir Putyin és Mike Pince.

(Magyar Nemzet)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."