A Lokál szerint Karácsony Gergely nem volt a helyzet magaslatán a köztévés interjúban

Karácsony
Lokál

Két nappal azután, hogy Mészáros Kata a közmédia részéről rommá égette magát a Karácsony Gergellyel készített interjú során, végre a Lokál is felfedezte az ügyet és egészen új megvilágításba helyezte azt.

Karácsonyt behívták a köztévébe, meg is született az év interjúja

Karácsony Gergelyt megválasztása óta nem hívták a közmédiába, bár az MTVA szerint ez nem igaz, de tény, hogy most először készült interjú a Tarlós Istvánt váltó főpolgármesterrel az M1-en. Ebből aztán egy olyan zseniális beszélgetés lett, hogy nem csak az újságíró, de még a PR-szakokon is mutogatni fogják.

A Fidesz-közeli lap szerint "Karácsony Gergely félrebeszélt" és

a testbeszédén is látszódott, hogy nincs a helyzet magaslatán.

Fürjes Balázs kommentárja után már azt hihettük, hogy a kormányközeli körökben is egyértelmű, vállalhatatlan volt a riporter viselkedése:

Fürjes Balázs államtitkár: vállalhatatlan volt a közmédia Karácsony-interjúja

Jó,hogy nem a választás előtt készült az M1 Karácsony interjú-több ellenzéki, kevesebb fideszes polgármester és képviselő lenne, érthetően.Sokszor éri méltatlan támadás a köztévét,de ez a tegnapi vállalhatatlan volt.

 

Elsősorban a helyiek hangja szeretne lenni az Országgyűlésben a Dunaújváros és térsége időközi választásán bizalmat kapott Kálló Gergely. A Jobbik-frakció új tagja „vasakarattal” kíván küzdeni a korkedvezményes nyugdíj visszaállításáért, de szívügyében, az ifjúságpolitikában is fel fog szólalni.