Európa-bajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott

Teltház fogadta a Duna Arénában a spanyol és a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjait az Európa-bajnokság döntőjében, a remek hangulatban Spanyolország kezdett jobban, az első negyedet 3-1-re nyerték.

Döntő
Döntő
20

A második negyedben sebességet váltott a magyar csapat, 3-0-val tértek vissza a döntőbe, innentől rendkívül kiegyenlítetté vált a meccs, a harmadik negyed 2-2-vel zárult, a rendes játékidő 9-9 lett. A két csapat, csakúgy, mint a csoportkörben, nem bírt egymással.

A büntetőpárbaj sem hozott az utolsó lövésig döntést, de a negyedik és ötödik ötméteresre beálló Vogel Soma megfogta Granados lövését,

1999 után újra Európa-bajnok Magyarország!
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."