Pataky Attila szerint a "koronavírus-hisztéria" mögött a háttérhatalom áll

Pataky Attila szerint a "koronavírus-hisztéria" mögött a háttérhatalom áll

Az Edda frontembere, Pataky Attila szerint a koronavírus-hisztéria mögött a háttérhatalom és a világ vezetői állnak. 

A Ripost nevű "újságnak" nyilatkozó énekes szerint az utóbbi időkben egyre több áldozatot szedő járvánnnyal kapcsolatos hírek csupán azt a célt szolgálják, hogy elterelje az emberiség figyelmét valami fontosabb ténykedésről. 

"Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk." 

A szombat este az Arénában koncertet adó énekes nem tart attól, hogy esetleg nem lesz teltház a koncertjén, ugyanis véleménye szerint az ő rajongói nem ülnek fel az ilyen pánikkeltéseknek. 

"Szerencsére az én rajongóim nem ülnek fel mindenféle ijesztgetéseknek, ezért biztosan remek lesz a hangulat"

– fűzte hozzá.

Az Edda az utóbbi időben reneszánszát éli, nemcsak a szépszámú közönség előtt játszott koncertek, hanem a nagylelkű állami támogatások miatt is. Ahogy korábban írtuk: a Bethlen Gábor Alap segítségével, 24 millió forinttal támogatja a magyar állam az Edda Művek amerikai turnéját. A turné támogatásának a célja a magyarságtudat erősítése lesz.  A szombat este tartott koncertet pedig 6 milliú forinttal jutalmazta Kásler Miklós miniszter.