Rig Lajos után Cseh Katalin is önkéntesként tér vissza az egészségügybe

Cseh Katalin
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Orvosi diplomám van, dolgoztam is orvosként. De őszintén szólva nem gondoltam, hogy még valaha visszatérek az egészségügybe. Két költözés között elvesztettem a köpenyemet, az orvosi ruháim nagy részét elajándékoztam. A pecsétemet hétvégén, a nagytakarítás alatt, egy sarokból kotortam elő. Az elmúlt napokban azonban nagyot változott a helyzet. Magyarországon közegészségügyi válsághelyzet alakult ki, már most több mint száz embernél igazolódott a koronavírus-fertőzés, és ez a szám csak növekedni fog a következő napokban"

- kezdi posztját Cseh Katalin.

Orvosi diplomám van, dolgoztam is orvosként. De őszintén szólva nem gondoltam, hogy még valaha visszatérek az...

Közzétette: Cseh Katalin – 2020. március 21., szombat

A Momentum EP-képviselője önkéntesnek jelentkezett:

Egyértelmű, hogy minden segítő kézre szükség van, ezért a héten én is jelentkeztem az Országos Mentőszolgálat felhívására önkéntes orvosként segíteni a járvány elleni védekezést.

Koronavírus: Rig Lajos önkéntes munkát vállal az egészségügyben

"Tekintettel a kialakult vészhelyzetre, ezúton jelentkezem önkéntes munkavégzésre! Négy gyermekes édesapaként, jelen helyzetben a lelkiismeretem és a szakmai elhivatottságom azt diktálja, hogy mint aneszteziológus szakasszisztens és mentő ápoló többet tudok tenni a magyar emberekért, mint országgyűlési képviselőként." - olvasható Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőjének Facebook posztjában.