Rig Lajos után Cseh Katalin is önkéntesként tér vissza az egészségügybe

Rig Lajos után Cseh Katalin is önkéntesként tér vissza az egészségügybe

"Orvosi diplomám van, dolgoztam is orvosként. De őszintén szólva nem gondoltam, hogy még valaha visszatérek az egészségügybe. Két költözés között elvesztettem a köpenyemet, az orvosi ruháim nagy részét elajándékoztam. A pecsétemet hétvégén, a nagytakarítás alatt, egy sarokból kotortam elő. Az elmúlt napokban azonban nagyot változott a helyzet. Magyarországon közegészségügyi válsághelyzet alakult ki, már most több mint száz embernél igazolódott a koronavírus-fertőzés, és ez a szám csak növekedni fog a következő napokban"

- kezdi posztját Cseh Katalin.

Orvosi diplomám van, dolgoztam is orvosként. De őszintén szólva nem gondoltam, hogy még valaha visszatérek az...

Közzétette: Cseh Katalin – 2020. március 21., szombat

A Momentum EP-képviselője önkéntesnek jelentkezett:

Egyértelmű, hogy minden segítő kézre szükség van, ezért a héten én is jelentkeztem az Országos Mentőszolgálat felhívására önkéntes orvosként segíteni a járvány elleni védekezést.

Koronavírus: Rig Lajos önkéntes munkát vállal az egészségügyben

"Tekintettel a kialakult vészhelyzetre, ezúton jelentkezem önkéntes munkavégzésre! Négy gyermekes édesapaként, jelen helyzetben a lelkiismeretem és a szakmai elhivatottságom azt diktálja, hogy mint aneszteziológus szakasszisztens és mentő ápoló többet tudok tenni a magyar emberekért, mint országgyűlési képviselőként." - olvasható Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőjének Facebook posztjában.