"Chipset zabáltok, sört isztok és rosszat írtok másokról!" - így vágott vissza kritikusainak az NB1-ből kieső focista

Debrecen
Rendőrök a pályán, miután a debreceni szurkolók berohantak a gyepre a DVSC-Paks mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. június 27-én
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A Balmazújváros és a Haladás után a Debrecennel is kiesett az NB I-ből az ukrán Jurij Habovda, akit szombathelyi múltja kísért, és a haladasfc.nyugat.hu oldalon meg is jelent egy csípős írás a védőről - emlékeztetve az olvasókat arra a nem mindennapi teljesítményre, hogy a védő 3 év alatt 3 csapattal esett ki a legmagasabb osztályból. 

A védő erre válaszul az Instagram-oldalán vágott vissza - szúrta ki 24.hu.

„Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha! Halljátok soha! Néhány sportoldalhoz szólnék ezúton és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő „megrendelt” cikkhez.

Ti semmirekellők vagytok, akik az életükben semmit sem értek el, és akik csak a mások kudarcainak örülnek!

Nem tudtok semmit a futballról! Sok mindenen átmentem az életemben, ami a legfontosabb: őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában! Nem sajnálok semmit, ami ebben az utolsó három szezonban történt, keményen dolgoztam, és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak, melyben játszottam!

Minden épeszű ember, aki ismeri a labdarúgást tudja ezt, és látta is! A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítógépes asztalnál, chipset zabáltok, sört isztok és rosszat írtok másokról!

Gyengék voltatok, azok is vagytok, és lesztek is! Hamarosan elmondok egy pár dolgot, miután mindenre másképp fogtok nézni!” – ígérte posztjában.