Nekik csak Zsófika, akinek nagy a tudása – mulatóssal zajlik a Fidesz kampánya a borsodi időközire

Nekik csak Zsófika, akinek nagy a tudása – mulatóssal zajlik a Fidesz kampánya a borsodi időközire

Na, Berci bátyám, elkezdheted!

- szól a felvezetés, bár a háttérből előtörő fegyelmező női hang kétségbe vonja az időszerűséget. De Berci elkezdi. Azaz Galambos Bertalan, a Fidesz-KDNP ismert helyi aktivistája, akinek vasárnapi, prügyi kampánybeszédéről élő Facebook-videó készült.

Az asztalon sajátos fotó emlékeztet a július 10-én tragikus módon elhunyt Koncz Ferenc fideszes országgyűlési képviselőre. Egy korábbi választási plakátja. A háttérben szintén. Ide új díszletek már nem jutottak, de zene van. Talán ital is. Nagyobb baj már nem lehet.

Berci bár ülve kezdi, a tisztelet mégis úgy kívánja, ha állva beszél.

Tisztelettel kérek minden kedves szavazót, hogy a 2020. október 11-én esedékes időközi parlamenti választáson támogassa szavazásával dr. Koncz Zsófikát, jogászt, és bízzunk abban, hogy dr. Koncz Zsófika képviselő-jelölt tudásához méltóan fogja ellátni munkásságát

- mondja az aktivista, aki már Zsófika édesapjának, Koncz Ferencnek is kampányolt a helyi cigányság körében. Ezt ő állítja, bizonyítva, hogy ő sem tegnap kezdte a nagypolitikát. Közben a zene elnémult, a figyelem fokozódik. Zsófikát valahogy meg kellene dicsérni.

Én nagyon jó viszonyban vagyok velük, és egy okos, szimpatikus fiatal, de viszont nagy a tudása

- hangoztatja. Sikerült. A nagy tudás mindig fontos, annak tisztelete van errefelé. Persze lehet, hogy az ellenzéki jelölt Bíró Lászlónak is lenne tudása, főleg, hogy benne van a nevében. Bíró. Csak okos lehet. Mondjuk mindegy, ha a Fidesz megpuccsolja a választáson való indulását. Így a tiszta. Szót se róla.

Dr. Koncz Zsófikát támogassátok mindenbe ami létezik, mert fiatal és tehetséges és nagyon okos, ahhoz képest hogy fiatal

– hívja fel az embereket Berci a videóban, amit nem szocioriportnak szántak, de az élet azzá tette. Az élet mindig játszik velünk.