Győzelemre készül a Fradi

Győzelemre készül a Fradi

A Fradi van annyira jó csapat, hogy magabiztosan léphessen pályára bárkivel szemben

- mondta Szerhij Rebrov, a Ferencváros edzője. Az ukrán tréner a ma esti FTC-Dinamo Zagreb, BL selejtező előtt, sajtótájékoztatón beszélt a zöld-fehérek esélyeiről és a felkészülésről. Felidézte, a tavalyi mérkőzéseket, ahol a Fradi idegenben 1-1-et játszott a horvát bajnokkal, de a visszavágón a Ferencváros itthon 4-0-ra kikapott.

Természetesen erős csapatról van szó, de ahogy a Celtic ellen, úgy most is azt mondtam hogy hinnünk kell magunkban. Nem a Dinamo Zágráb lesz a legnagyobb ellenfelünk, hanem saját magunk. Ha a megfelelő koncentrációval lépünk pályára, akkor nem lehet gond.

- jelentette ki Szerhij Rebrov.

Legerősebb keretével jön a Fradi BL-ellenfele

Miután a Dinamo minden játékosának negatív lett a koronavírus-tesztje, a horvát bajnok így teljes kerettel érkezett Budapestre. 

Korábban Stefan Milicről írta azt a horvát sportsajtó, hogy elkapta a vírust, illetve állítólag más csapattagok is megfertőződtek. A hétvégén azonban már a legerősebb kerettel nyertek a zágrábiak a nagy rivális Hajduk Split ellen a bajnokságban.

A Ferencváros egyértelműen erősödött, de ha koncentráltan, egy csapatként játszunk, akkor nincs félnivalónk, és győzni tudunk

- mondta a sajtótájékoztatón Petar Stojanovic, a Dinamo Zagreb szlovén hátvédje.

A Ferencváros-Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája selejtező ma este 7-kor kezdődik a Groupama Arénában.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.