Kövér visszautasította, hogy Orbán elmondja, miért számolt be az MTI Mészáros válásáról

Kövér visszautasította, hogy Orbán elmondja, miért számolt be az MTI Mészáros válásáról

Mi is beszámoltunk arról, hogy a jobbikos Stummer János rákérdezett Orbán Viktornál, miért fontosabb az MTI-nek Mészáros Lőrinc válása, mint a soproni határzár-ellenes tüntetés.

Emlékezetes, a dollármilliárdos felcsúti vállalkozó házasságának sajnálatos megromlásáról a Magyar Távirati Iroda hírt adott szeptember 4-én. Ezt Stummer János meglepődve vette tudomásul - derül ki az országgyűlési képviselő a kormányfőnek írt leveléből. 

"Problémásnak tartja-e, hogy míg Mészáros Lőrinc válásáról igen, addig a soproni polgárok határzárelleni tüntetéséről nem számolt be a Magyar Távirati Iroda?"

Erre a kérdésre kellett volna válaszolni Orbánnak. 

Elkezdődött Mészárosék válópere, a Fidesz multimilliárdosa egy luxuskonvojjal érkezett a bíróságra

Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix válópere - közölte a 24.hu, a cikk szerint a bíróságra - ahol zárt tárgyalást tartanak - elsőként az asszony érkezett meg egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel, majd

Azonban Kövér László házelnök közbe lépett, és visszautasította a kérdést: ugyanis szerinte az abban foglaltak megválaszolása kormányzati feladatkört nem érint. 

Hogy Orbán Viktornak mihez van nagyobb köze, Mészáros Lőrinchez, a soproni tüntetéshez, vagy pedig az állami sajtóban megjelenő tartalmakhoz, az egy messzire vezető kérdés. 

Stummer János érdeklődésünkre röviden összefoglalta a miérteket:

"azért Orbán Viktortól kérdeztem, mert személyében érinti ez a kérdés, hiszen Mészáros Lőrinc valójában Orbán Viktor vagyonkezelője".