"Majd én megba**lak" - üzente a kormánybiztos férje az ellenzéki kommentelőnek

"Majd én megba**lak" - üzente a kormánybiztos férje az ellenzéki kommentelőnek

Majd én megba**lak egy 9,3x64-el, előtte rádkacsintok egy Zeiss 4.2-12x50-en keresztül, te kis kavicstökű bu*i! 

- ilyen és ehhez hasonló kommenteket írt Czunyiné dr. Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos férje a kommentelőknek, a Jobbik szeptember 6-ai facebook bejegyzése alatt. 

Csányi Tamás arról írt ebben a posztban, hogy 

Czunyiné 2016 óta a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos, aki arról vált ismertté a pandémia idején, hogy önkéntes kartauziként egyetlen szót sem szólt a digitális oktatással kapcsolatban, és a kormánybiztosi tevékenységének eredményeit is sűrű homály borítja a mai napig

- írta a Jobbik képviselője, hozzátéve: "valószínűleg azért nem ért rá a munkáját végezni, mert lekötötte a Boldog István által is használt, hálózat alapú közbeszerzési rendszer, ami egy fideszes franchise az eu-s pénzek haveri körben való koncentrálására."

Ezek után több hozzászólás is (73 egészen pontosan) született, amelyek között a fideszes képviselőnő férjének kommentjei is olvashatóak voltak. Nos, nem éppen kulturált párbeszéd zajlott.

.

A 444.hu, amely egyébként kiszúrta ezt a beszélgetést, emlékeztetett, a képviselőasszony férje már korábban is megmutatta, hogy milyen kulturáltan képes kommunikálni.

.