Fekete-Győr András szavazatszámláló delegáltként felügyeli a borsodi választásokat

Fekete-Győr András szavazatszámláló delegáltként felügyeli a borsodi választásokat

A Momentum elnöke Facebook-bejegyzésben közölte, hogy az október 11-én tartott borsodi időközi választások során szavazatszámláló delegáltként vesz részt, ahogy fogalmaz

mivel a tét hatalmas, és a párharc minden helyi felmérés szerint rettentő kiélezett, várhatóan a Fidesz a választás tisztességét sértő minden mocskos eszközt be fog vetni vasárnap, ezért szavazatszámláló delegáltnak jelentkeztem.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Fekete-Győr tegnap már az esküt is letette Mezőzomboron a zombori polgármester és a Helyi Választási Bizottság elnöke előtt többedmagával, majd a Községházán részt vett egy felkészítő képzésen is.

Kormánysajtótól a miniszterelnökig - így terjed a hazugság Bíró Lászlóról

Címlap Kormánysajtótól a miniszterelnökig - így terjed a hazugság Bíró Lászlóról A fideszes borsodi országgyűlési képviselőjelölt, Koncz Zsófia testvére, ifj. Koncz Ferenc trágár kirohanását bemutató Inkorrekt jelentetett meg egy videót arról, hogyan terjeszti a kormányoldal a Bíró Lászlóval kapcsolatos, és egyébként megcáfolt hazugságokat.

A párt elnöke azt is kiemelte, hogy Ha sikerül nyernie a közös ellenzéki jelöltnek, Bíró Lászlónak, az új reményt és roppant erőt adhat mindnyájunknak a 2022-es korszakváltó parlamenti választásokhoz.

Krumpli helyett: "Hajrá, Zsófi"-s maszkban hozott laptopokat az államtitkár Szerencsre

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) helyettes államtitkára, Solymár Károly Balázs pont három nappal a Borsod 6-os időközi országgyűlési választások előtt érzett ingerenciát arra, hogy a digitális oktatási stratégiához kapcsolódó iskolai szélessávú internetről és a teljes körű wifi-lefedésről beszéljen a Szerencsi Középiskolai Kollégiumban, ahol laptopokat is osztogatott a fideszes jelölt, Koncz Zsófia társaságában.