A szlovák házelnök akkora menő, hogy az országos szépségverseny döntőse ül a kocsijában

Miroslava Fabušová

Bezzeg Szlovákiában! - sóhajthatunk fel, amikor arra gondolunk, hogy Kövér László magyar házelnök itthon milyen lendülettel képes "házmesterkedni" a belpolitika terepén, miközben szlovák kollégája, Boris Kollár kocsijában Miroslava Fabušová szépségverseny-döntős utazik. Igaz, üröm az örömben, hogy súlyos autóbalestet szenvedtek, amelyben nemcsak a szlovák politkus (akinek eltört a második nyakcsigolyája),  házelnök testőre és a közjogi méltóságok védelmét ellátó hivatal sofőrje is megsérült. 

A bumm.sk beszámolója szerint a balesetet egy piroson áthajtó autó sofőrje okozta, aki belehajtott a szolgálati limuzinba.

Miroslava Fabušová, Peter Fabuš jégkorongozó exfelesége, a Miss Universe szépségverseny egyik szlovákiai döntőse szintén megsérült a balesetben. 

Amúgy Boris Kollárnak 11 gyermeke van van 10 különböző nőtől. 

Kövér László „büdös bunkónak" nevezte Jakab Pétert a parlamentben

„Az ön büdös bunkó frakcióvezetője... odanyomul a miniszterelnök elé..." - ez a kijelentés hagyta el Kövér László házelnök száját Szabó Tímea párbeszédes országgyűlési képviselő szerint a Házbizottság csütörtöki ülésén. Szabó azt állítja, Kövér a Jobbik elnökéről és frakcióvezetőjéről, Jakab Péterről beszélt.