Delhusa Gjon intenzív osztályra került a koronavírus miatt

Delhusa Gjon intenzív osztályra került a koronavírus miatt

Azt egy korábbi Facebook-bejegyzésből már tudni lehetett, hogy Delhusa Gjon elkapta a koronavírust és azt is, hogy a súlyosbodó tünetek miatt végül felhagyott az otthoni gyógyulással és kórházba szállították.

Azóta viszont kiderült, hogy az egészségügyi állapota tovább romlott, ezért

a zenész intenzív osztályra került.

A 67 éves Delhusa állapotáról a testvére írt a Facebookon. Eszerint a művész tüdőoxigén szintje 80 százalék alá esett, ezért állandó megfigyelés alá helyezték, és tíz percenként kap gyógyszereket, valamint infúzión van.

A poszt szerint minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók lassan, de biztosan a javulás felé viszik állapotát.

„Sziasztok! A mai nap helyzetjelentése: Nemrég sikerült Gjonival beszélni. Sok jó hirünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenziv osztályra, tüdőoxigén szintje 80 %- alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. Automatikus kontrollerrel kellett ellátni. A gép folyamatos információt juttat az orvosokhoz.

Minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit. Kezd visszajönni az étvágya. 10 percenként ujabb és ujabb gyógyszerekkel, infuzióval stimulálják a javulást. Sajnálatos módon arról is hirt kaptunk, hogy egyesek mindenképpen be akarnak jutni Gjonihoz. Nagyon szépen kérem, a szabályokat mindenki tartsa be!! Ez vonatkozik a kórház központi számára is, ahova rengeteg telefonhivás érkezik. Köszönöm szépen!!”

- írta a testvére, a posztot Delhusa hivatalos oldalán is megosztották a rajongókkal.