Ereszszerecsen-mosdatás zajlik a Fideszben a Hírcsárda receptje alapján

Ereszszerecsen-mosdatás zajlik a Fideszben a Hírcsárda receptje alapján

Szájer József áldozat, aki nem hagyta magát zsarolni, ezért még a politikai mártíromságot is vállalta – nagyon úgy tűnik, ez a Fidesz kommunikációs irányvonala a droggal megspékelt homoszexuális partiba belebukó Szájer ügyében. A Hírcsárda nevű szatirikus álhírportál tegnap már egy ilyen görbe tükröt tartott a Fidesz által hangoztatott értékekkel (hagyományos családmodell, konzervativizmus, drogok elutasítása) totálisan ellentétesen viselkedő légtornász-politikus elé, és akkor a humorra fogékony olvasóközönség jót derült például ezen:

A Pesti TV-n is téma lett a hír. „Egy nőt bárki meg tud kúrni, de ahhoz, hogy férfit (ráadásul nem is egyet), igazi magyar férfinak kell lenni” – vélekedett Jeszenszky Zsolt egy fülhallgatóval a fején.

A karikírozásnak pont az a lényege, hogy az alany valamely tulajdonságát

olyan mértékben eltúlozza, hogy az még az alanynak magának is feltűnő legyen,

vagyis – mondjuk így – vegyen vissza az arcából!

Nem így történt, a szatirikus álhírből valóság lett, a Fidesz-közeli Pesti TV-n az orális szexről alkotott véleményével maradandót alkotó DJ Jeszy már elő is adta a szerecsenmosdatás fő irányvonalát:

Kiderül az ereszen mászó Sz(p)áj(d)ermenről, hogy

ő nem vállalta a beszervezett ügynök dicstelen szerepét a hazája ellen, hanem bevállalta ezt a mocskolódó szarvihart, amit most a nyakába öntenek, bevállalta, hogy fél Európa rajta röhögjön, rajta gúnyolódjon, miatta kacagja ki a sok büdös bunkó kommunista sorosista a magyar kereszténydemokráciát.

Az Orbán-szekta főpapja ezek után kijelenti,

a homoszexuális drogpartin kapott fideszes MEGÉRDEMLI A TAPSOT,

mert nemcsak bátor ember, hanem – és itt köszönnek vissza a Hírcsárda görbe tükrének szavai –

igazi férfi is.

Sőt a fideszes megmondóember szerint,

emiatt se bocsánatot kérni nem kell, se távozni!

DJ Jeszy addig azért nem megy el, hogy még több drogos homoszexuálist követeljen a Fidesz brüsszeli EP-delegációjába, de mondókája végén azért önelégülten hátradől.

Gondolhatnánk, a szerecsenmosdató propagandista csupán magánvéleményt fogalmazott meg, de nem! Először a közösségi médiában egy ilyen kép jön szembe a gyanútlan felhasználóval:

Szájer

Majd végleg narancsködbe borítva az agyat meglátjuk a Soros Elhárító Központ (sic!) nevű, alig hétszáz követővel rendelkező oldal videóját, amire elsőre azt hiszi a józanul gondolkodó, hogy a Hírcsárdához hasonló, trollkodó szatíra.

(Ha nem jelenik meg, klikkeljen a fenti linkre!)

És nem, hanem valóban hajtják a hülyeségrollert! DJ Jeszy agymenésével összevetve az szűrhető le, hogy szó sincs magánvéleményről, a Lendvay utcai agit-prop osztályon tényleg a drogos-homoszexuális botrányhős vártanúságának meséjével akarják átmosni az agyakat.