Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc - írja a Bors.

Az eljegyzésük már hónapok óta témát képez a közbeszédben és a médiában, de most úgy tűnik, valóban egy párt alkotnak. Várkonyi nemrég egy reggeli tévéműsorban jelent meg eljegyzési gyűrűvel az ujján. 

A cikkben megemlítik, hogy Várkonyi Andrea egyik, neve elhallgatását kérő kollégája a hot! magazinnak nyilatkozva kifejti, hogyan ismerkedett meg az üzletemberrel, valamint az is kiderül, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz. Állítása szerint "a környezetükben nem tabu a kapcsolatuk".

Ahogy arról nemrég lapunk is beszámolt, egy utaslista tanúsága szerint egy, a NER-hez köthető luxus magánrepülőgéppel tértek haza Dubajból még márciusban.

Dokumentumok, videó: Mészáros Lőrincéket hozhatta haza Dubajból a luxus magángép

Minden jel arra mutat, Mészáros Lőrinc, újdonsült felesége, Várkonyi Andrea, fia, az ifjabb Lőrinc, illetve egy ugyancsak Andrea nevű hölgy a nem hivatalos kormányzati luxusgép, az OE-LEM lajstromjelű Bombardier fedélzetén utazott Dubajba március 12-én. A visszaúton, március 16-án azonban már csak a felcsúti gázszererlő-milliárdos és a korábbi műsorvezető jött.