A Jobbik Borsod 4-es számú választókörzetében Üveges Gábort támogatja az előválasztáson

jakab péter, üveges gábor
Jakab Péter (b) és Üveges Gábor
Youtube

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere elindul az ellenzéki előválasztáson Borsod 4-es számú választókerületében. A Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik alapítója és elnökségi tagja elmondta, a kormány átgondolatlan és sokszor egymásnak ellentmondó intézkedései miatt az emberek kilátástalan helyzetbe kerültek.

Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere indul Borsod 4-es számú választókerületében

Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere Facebook oldalán közzétett videójában jelentette be, hogy az ellenzéki előválasztáson elindul Borsod 4-es számú választókerületében. A Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik alapítója és elnökségi tagja elmondta, a kormány átgondolatlan és sokszor egymásnak ellentmondó intézkedései miatt az emberek kilátástalan helyzetbe kerültek.

Jakab Péter, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje, a Jobbik elnöke mindennek kapcsán Facebook-bejegyzésében közölte, Borsod-Abaúj-Zemplén az ország egyik legszegényebb megyéje, tele kilátástalan településekkel, amelyek mind elszenvedői és nem haszonélvezői voltak az elmúlt 30 évnek.

Ha valaki ebből a kilátástalanságból képes kiutat mutatni, az tud valamit: a semmiből, a nyomorból élhető jövőt teremteni

– fogalmazott, felidézve, a városokat már megnyerte az ellenzék. 2022-ben pedig csak olyan jelölt tud győzni, aki a falvakban is legyőzi a Fideszt. Ehhez a feladathoz kellett megtalálni a legmegfelelőbb jelöltet – mondta Jakab –  ő pedig Üveges Gábor.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4-es számú választókörzetében tehát a Jobbik Üveges Gábort, Hernádszentandrás polgármesterét támogatja az előválasztáson.