A Jobbik Borsod 4-es számú választókörzetében Üveges Gábort támogatja az előválasztáson

A Jobbik Borsod 4-es számú választókörzetében Üveges Gábort támogatja az előválasztáson

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere elindul az ellenzéki előválasztáson Borsod 4-es számú választókerületében. A Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik alapítója és elnökségi tagja elmondta, a kormány átgondolatlan és sokszor egymásnak ellentmondó intézkedései miatt az emberek kilátástalan helyzetbe kerültek.

Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere indul Borsod 4-es számú választókerületében

Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere Facebook oldalán közzétett videójában jelentette be, hogy az ellenzéki előválasztáson elindul Borsod 4-es számú választókerületében. A Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik alapítója és elnökségi tagja elmondta, a kormány átgondolatlan és sokszor egymásnak ellentmondó intézkedései miatt az emberek kilátástalan helyzetbe kerültek.

Jakab Péter, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje, a Jobbik elnöke mindennek kapcsán Facebook-bejegyzésében közölte, Borsod-Abaúj-Zemplén az ország egyik legszegényebb megyéje, tele kilátástalan településekkel, amelyek mind elszenvedői és nem haszonélvezői voltak az elmúlt 30 évnek.

Ha valaki ebből a kilátástalanságból képes kiutat mutatni, az tud valamit: a semmiből, a nyomorból élhető jövőt teremteni

– fogalmazott, felidézve, a városokat már megnyerte az ellenzék. 2022-ben pedig csak olyan jelölt tud győzni, aki a falvakban is legyőzi a Fideszt. Ehhez a feladathoz kellett megtalálni a legmegfelelőbb jelöltet – mondta Jakab –  ő pedig Üveges Gábor.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4-es számú választókörzetében tehát a Jobbik Üveges Gábort, Hernádszentandrás polgármesterét támogatja az előválasztáson.