Végrehajtót küldtek Bayer Zsoltra

Végrehajtót küldtek Bayer Zsoltra

Hadházy g..ci, Szél Detti nyeli..

Bayer Zsolt ezt 2017-ben írta blogjában miután Hadházy Ákos beszámolt a kormányzat korrupciógyanús ügyleteiről. Nem sokkal később pedig szintén a blogoldalán úgy fogalmazott, hogy Hadházy egy utolsó, szemét, becstelen gazember.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ezután személyiségi jog megsértése miatt perelte be Bayer Zsoltot. A pert 2019-ben másodfokon is megnyerte, így a döntés jogerőssé vált és Bayer Zsoltnak a perköltségen túl 15 napja volt, hogy fizessen 300 ezret a képviselőnek, de Bayernek bocsánatot kell kérnie levélben, amit a blogján, ahol az írások megjelentek, 30 napig elérhetővé kell tennie.

A 444.hu felidézte, hogy Bayer Zsolt egyik jogi kötelezettséget sem teljesítette ezért indított végrehajtási eljárást ellene Hadházy Ákos. Ehelyett Bayer gyűjtést szervezett, hogy a rajongói ötforintosokban szedjék össze az összeget, amit egy zsákban be akart hajítani Hadházy kertjébe. Miután felhívták a figyelmét, hogy ehhez nagyjából 252 kilót kellene megemelnie, inkább a szétválogatás mellett döntött.

Ugyanakkor Hadházy Ákos előre jelezte, hogy feleslegesen gyűjti Bayer az ötforintosokat, ugyanis a jogszabály szerint csak ötven darab pénzérmét köteles bárkitől elfogadnia, ha pedig Bayer Zsolt ezt nem veszi figyelembe, külön végrehajtást indít ellene, hogy normálisan törlessze a bánatpénzt.

Erre Bayer a Kúriáig vitte az ügyet, ami tavaly szeptemberben ugyancsak arra jutott, hogy a g.cizős és a taknyozós írásaival megsértette Hadházy személyiségi jogait. Hadházy végül januárban megindította a végrehajtást.

Természetesen az igazi cél nem maga az összeg behajtása volt. Hanem az, hogy ez az ember legalább egyszer az életben érezze azt, milyen az, ha a dolgoknak következménye van. Nyilvánvaló, hogy nem fogja őt az összeg földhöz vágni, épp most fogadtak el a gazdái egy olyan törvényt, ami alapján potom pénzért megvásárolhatja a Várban potom pénzért bérelt lakását

- írta a végrehajtásról szóló posztjában Hadházy Ákos.