Csaknem 1 milliárdot kap Balásy két cége Magyarország külföldi reklámozására

Csaknem 1 milliárdot kap Balásy két cége Magyarország külföldi reklámozására

Nettó 980 millió forintos megbízást nyert el a kormányzati kék óriásplakátok koronázatlan királyának, Balásy Gyulának két cége a Hungary mint turisztikai márka külföldi kommunikációjának megtervezésére és kivitelezésére. Az erről szóló hirdetmény pénteken jelent meg az uniós közbeszerzési értesítőben.

A közlemény szerint a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. ezért az összegért online ügynökségi feladatokat (bannerek, online tartalommenedzsment, e-Direkt Markting, közösségi média, keresőoptimalizálás), médiaügynökségi feladatokat (médiastratégia, médiamix, médiaterv, médiavásárlás, utánkövetés), valamint marketing- és dekorációs eszközök gyártását kell, hogy elvégeztesse.

A hirdetmény szerint a célországok Ausztria, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia, Németország, Oroszország, Szerbia, Horvátország, Hollandia, Franciaország, az Egyesült Királyság, az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és Kína.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}

A megrendelő Visit Hungary Zrt., mely az Orbán Ráhellel is kapcsolatba hozott Magyar Turisztikai Ügynökség leányvállalata, a 980 milliós keretösszeg 70 százalékára vállal lehívási kötelezettséget.

A tenderen Balásy cégei mellett a Roxer Kommunikációs Ügynökség Kft. indult.