Nulla ponttal áll, lényegében az Európa-ligából is kiesett a Fradi

Nulla ponttal áll, lényegében az Európa-ligából is kiesett a Fradi

Negyedik mérkőzését is elvesztette a Ferencváros a labdarúgó Európa-liga csoportkörében: a magyar bajnokcsapat csütörtökön hazai pályán a skót Celtic Glasgow együttesétől kapott ki 3-2-re.

A Ferencváros a következő fordulóban, november 25-én a spanyol Real Betis vendége lesz.

Peter Stöger, a Ferencváros vezetőedzője a találkozót követő sajtótájékoztatón elmondta, nem gondol a távozásra, a hátralevő két csoportmérkőzésen pedig továbbra is az a cél, hogy pontokat szerezzen az együttes. Hozzátette, védekezésben sok hibát követtek el, a csapat erejének nagy részét pedig az emésztette fel, hogy az egyenlítésért küzdjön.

"Mindegyik meccsünkön szoros eredményt értünk el, sajnos a könnyelmű hibák előjöttek mindegyiken. Ha nem koncentrálunk eléggé, akkor az NB I-es meccseket is nehéz megnyerni, ezen a szinten pedig gyakorlatilag lehetetlen. Ráadásul összességében a csoportunk sokkal inkább hasonlít egy Bajnokok Ligája-erősségű négyeshez, ahol mi vagyunk a legkisebb csapat" - mondta a szakember.

Ange Postecoglou, a Celtic vezetőedzője elmondta, nagy szükségük volt a győzelemre a továbbjutás miatt, és hozzátette, rendkívül elégedett csapata teljesítményével, különösképpen a támadókkal.