Biciklizne Márki-Zayval, pingpongozna Karácsonnyal? Esetleg egy színház Dobrevvel? Vagy egy nap Jakabbal?

Biciklizne Márki-Zayval, pingpongozna Karácsonnyal? Esetleg egy színház Dobrevvel? Vagy egy nap Jakabbal?

Az Egységben Magyarországért rendhagyó ötlettel kedveskedne a kampányra jelentkező aktivistáknak, mert aktív civilek nélkül nem lesz esélyük. 

A kormányváltás nagy részben azokon az aktivistákon fog múlni, akik hajlandóak szabadidejükben a közös cél érdekében dolgozni – legyen szó akár terepen pultozásról, szórólapozásról, akár online, akár telefonos segítségről - hangsúlyozza az ellenzéki pártszövetség. Az elmúlt napokban már közel 8000 változást akaró jelentkezett aktivistának, és ez a szám szerencsére folyamatosan növekszik - teszik hozzá. 

"Az Egységben Magyarország politikusai pontosan tudják, hogy ez mekkora áldozat az emberek részéről, ezért szeretnék ők is valamilyen formában kifejezni a hálájukat. A mai napon a pártok vezetői azt a felajánlást tették, hogy az aktivistaként csatlakozók közötti sorsolás során kiválasztottakkal valamilyen közös programot fognak szervezni. Márki-Zay Péter például biciklin fogja az egyik szerencsés aktivistát körbevezetni Hódmezővásárhelyen, Jakab Péterhez csatlakozhat egy szerencsés, hogy elkísérje egy napján, Karácsony Gergellyel pingpongozni lehet majd, Dobrev Klára pedig színházba fog elvinni öt lelkes, változásért dolgozó személyt. A pártelnökök és vezető politikusok felajánlásait a Facebook oldalaikon közzétett videóikban ismerhetik meg"

- zárul a közlemény.

"Egy valamit tudok felajánlani, egy szerencsés, vagy szerencsétlen aktivistának. Valaki közületek eljöhetne velem egy napra a kampánykörutamon, és megnézhetné, hogy hogyan zajlik velem egy országjárás reggeltől estig. Piszok fárasztó lesz, de nagyon sok jó emberrel szoktam találkozni egy-egy ilyen országjáró nap során"

- beszélt a lehetőségről Jakab Péter, aki szerint ez egy szép és közös élmény lesz.