Steinmetz Ádám kormánypárti ellenfele, Móring József Attila nem mert kiállni vitára

Steinmetz Ádám kormánypárti ellenfele, Móring József Attila nem mert kiállni vitára

„A kiváltságosok korlátlan hatalmát biztosító „133 bátor ember” között azonban van egy gyáva is! Ő az ellenfelem, Móring József Attila, akinek nincs bátorsága velem kiállni a választások előtt egy nyilvános vitára"

- írja saját közösségi oldalán Steinmetz Ádám, az ellenzék jelöltje, aki Somogy megye hármas választókerületében fog indulni. 

Hozzátette, hogy kormánypárti ellenfele egy vita során számot adhatna eddigi munkájának eredményeiről, és bemutathatná a jövőbeni terveit. Megkönnyítve ezzel a választópolgárok számára a kettőnk közötti választást.

Megjegyezte, hogy a képviseleti demokráciának az a lényege, hogy a képviselő képviseli azokat embereket, akik a választókörzetében élnek. "Vagyis felszólal az érdekükben az Országgyűlésben, hangot ad a panaszaiknak, a problémáiknak, és megoldási javaslatokat indítványoz, akár törvényjavaslat formájában" - írta Steinmetz.

„Móring úr hangját viszont alig lehetett hallani az Országgyűlésben az elmúlt 20 évben, és a somogyiaknak tett ígéretei zömét sem tartotta be. Ennek fényében érthető, hogy nem mer kiállni velem egy nyilvános vitára. És „a 133 bátor ember” egyikeként még a felkérésemre sem válaszol."

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}