"76 ezer csepelinek lehetnek Borbélyhoz hasonló gondjai"

A Jobbik csepeli szervezete szerint elfogadhatatlan, hogy Borbély Lénárd fideszes polgármester ittasan vezetett, és ezt két hétig titkolta a közvélemény előtt.

"A Jobbik Csepeli Alapszervezete szerint elfogadhatatlan az, hogy egy polgármester ittasan vezessen, és ezt két hétig titkolja is a közvélemény előtt" – közölte az Alfahírrel Lehmann Viktor, a párt csepeli elnöke. Borbély ugyanis csak azután kért bocsánatot nyilvánosan a Facebookon, hogy az Index kedden e-mailben kért tájékoztatást az igazoltatásának körülményeiről. A fideszes polgármester válasz helyett a Facebookon tálalt ki ittas vezetéséről.

 

Lehmann Viktor szerint „Csepelen több tucat olyan ember van, akiknek súlyos családi problémáik vannak, de ezen családfők többsége nem alkohollal próbálja megoldani a problémáját”. Hozzátette: „felmerül a kérdés, ha valaki a saját problémáját nem tudja megoldani és az alkoholba menekül, hogy lesz képes polgármesterként olyan problémák megoldására, amelyek Csepel esetében 76 ezer embert érinthet.”