A Fidesz ma mindenkire lőtt

A Jobbik idegen érdeket szolgál, Vona olyan, mint Gyurcsány, az LMP a komcsikkal szövetkezik.

Először a Jobbik kapta meg a magáét. Vona Gábor mai sajtótájékoztatóján javarészt saját pártjának helyzetéről, illetve a "szükséges alázattal, de kellő önbizalommal" folyó kormányra készülésről" beszélt. A Fidesz frakciójában azonban ez elég volt ahhoz, hogy eltörjön bennük valami. Válaszukban olyan szardobálást leleplezést mutattak be, amely még a magyar közélet e téren igen erős mezőnyében is 10 pontos gyakorlatnak számít.

Közleményük szerint Vona Gábor nem csak Európa legsúlyosabb korrupciós botrányába navigálta, de

"idegen hatalmak szolgálatába is állította a Jobbikot".

A Fidesz ezúttal az utolsó rögig kiaknázza a Jobbik és a baloldal titkos összeesküvésének kommunikációs aranybányáját. A Habony Művek ezúttal olyan retorikai mesterműveket termelt ki, mint a "Jobbik Európa-ellenes és iszlámbarát politikája", amely ugyanúgy elárulta és gyengíteni akarja Európát, valamint a nemzetállamokat, ahogyan "a korlátlan bevándorlást támogató" baloldal.

Az atombombát azonban akkor dobják le, amikor közli

Vona Gábor semmiben sem különbözik Gyurcsány Ferenctől, ugyanazt a célt szolgálják mindketten.

Hogy mit, az nem derül ki a közleményből. Csak annyi, hogy a DK-t "Brüsszel és Soros" pénzeli, a Jobbikot meg még nem tudjuk, ki, de azonnal mondja meg!

Estére maradt muníció a narancsos golyószóróban az LMP megsorozására is. Schiffer Andrásék kedden tizedszerre is benyújtották az ügynökakták nyilvánosságra hozatalának ügyét, amit amúgy rajtuk kívül csak a Jobbik támogat az Országgyűlésben. A kormánypártnak azonban nem volt elég a kéjes öröm, hogy újból egy csuklómozdulattal le lehet söpörni az asztalról a kérdést. Úgy érezték, le kell leplezniük az LMP-t is. Akik szerintük

rendre a posztkommunisták, a szocialisták és gyurcsányisták oldalára állnak

a magyar családok helyett. Persze ebből az agymenésből se maradhatott ki a Jobbik irányába elegánsan leadott szellentés. A Fidesz szerint ugyanis a komcsik mellé azok a pártok állnak,

akik korábban "szebb jövőt" hirdettek és azt ígérték, "lehet más a politika".

A mai jól végzett munka után kellemes pihenést, és eredményes pszichiátriai kezelést kívánunk a Fidesz-frakció sajtóosztályának!