Állítólag két merénylő is áthaladt a balkáni útvonalon

A francia nemzeti stadionnál, a Párizstól északra lévő Saint-Denis elővárosban lévő Stade de France-nál robbantó merénylők egyikét már korábban azonosították a holtteste mellett talált, Ahmad al-Mohammad névre kiállított szíriai útlevél segítségével, ujjlenyomata alapján, azt azonban máig nem tudni, hogy az útlevél hamis volt-e vagy igazi.
 
Hírszerzési és rendőrség források már korábban feltételezték, hogy az úti okmányt birtokló férfi, aki október 3-án 198 menekült között hajóval érkezett Törökországból a görögországi Lerosz szigetére, egy tettestársával együtt utazott át a Balkánon Nyugat-Európa felé.
 
Péntek esti közleményében Párizs főügyésze azt írta, hogy a másik öngyilkos merénylőtől, aki a labdarúgó stadion "H" kapujánál léptette működésbe robbanóanyagokkal megrakott mellényét, a görög hatóságok ugyanakkor vettek ujjlenyomatot, mint a "D" kapunál magát felrobbantó terroristától.
 
Egy macedón hírszerzési forrás a Reuters hírügynökségnek azt mondta, hogy a két ember két nappal később a görög Píreusz kikötőjét is együtt érték el. Később együtt regisztráltatták magukat a szerbiai Presevóban, egy dohánygyár udvarán berendezett menekülttáborban. A szerb hatóságok azonban eddig nem tettek említést az állítólagos Mohammad útitársáról.