Dakota mondás: addig rángatják az oroszlán bajszát, amíg Békemenet nem lesz belőle

Elképesztő bolsevik szövegek a fideszes Békemenet arcától.

"A látszólagos nyugalom mellett mégis újra veszély van! A külföldről pénzelt multinacionális erők, politikai faktumok demokratikus szervezeteknek álcázva, belső, magyarországi árulókkal felvértezve, egy valóságos ötödik hadoszloppal – Soros szervezetekkel – meg akarják akadályozni, meg akarják zavarni, hogy az április 8-ai országgyűlési választás rendben megtörténjen"

- ezeket a mondatokat komolyan elbírta az internet.

Hoppá! A kormány lapja szerint a kormány szervezte a Békemenetet!

A Magyar Idők elnevezésű kormánylap hétfőn megjelentetett egy nagyon hosszú Sorosozó-cikket, amiben igyekszik leleplezni a Soros György által támogatott civileket, politikusokat és mozgalmakat. Mindezeket konkrét esetekkel megerősítve:"például a 2012-es melegfelvonulást Majtényi László nyitotta meg, és arra is felhasználta az eseményt, hogy a kormány által szervezett békemenetet kritizálja".

Stefka István szerint a balliberális erők és a Jobbik veszélyeztetik a magyar demokráciát, és még véletlenül sem a pártállam/állampárt, amelynek vezetője, ha épp úgy tartja kedve, akkor jogalap nélkül bírságoltat az Állami Számvevőszékkel, máskor engedékeny pillanatában pedig képes arra, hogy haladékot adjon.

De Stefkát ez miért is zavarná?

Ő csak liberális diktatúrát nem akar,

"ázsiai, afrikai migránsok bevándorló százezreivel (1300 jöhet?! - a szerk.) és főként nem akarunk egy újfajta, kizsákmányoló, nyugati, gyarmattartó birodalom részeivé sem válni".

(Ez a mondat is megállná a helyét a rendszerváltás előtti időkben).

Mindezekre egy megoldás van:

"Békemenet kell! Itt az idő! Legyen újra Békemenet Magyarországért!"

Mert addig rángatják az oroszlán bajszát, amíg el nem indul. :D :D :D